Mixtape #1: Spring

[vc_row row_content_width=”grid”][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8″][vc_column_text]Endelig er det offisielt vår. Hurra for grønne enger, lyse kvelder og milde dager!

Jeg elsker våren, det er min favorittårstid, og ikke kun for at jeg har bursdag. Denne våren er noe skummel siden jeg fyller hele 30 år, men fuck den skiten.

Poenget med denne artikkelen er ikke å snakke om hvor mye jeg liker våren eller hvor mye jeg misliker å bli 30, men å feire tiden med ny og god musikk.

Jeg har alltid vært interessert i musikk og har gjennom årene utviklet en eklektisk smak. Det er noe jeg vil dele, derfor har jeg laget en spilleliste med kule sanger for å ønske våren velkommen. Skulle jeg beskrevet den med med tre ord ville jeg sagt “chill og stemningsfull”.

Jeg har tenkt å lage fire slike spillelister i år, en for hver sesong. Så hør på den, nyt den og kos deg.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”10399″ img_size=”medium” alignment=”right”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZlbWJlZC5zcG90aWZ5LmNvbSUyRiUzRnVyaSUzRHNwb3RpZnklMjUzQXVzZXIlMjUzQXN1Z2FkZWxpYyUyNTNBcGxheWxpc3QlMjUzQTRjRGs2WEdOMnFqN1pOdVJrcGY4a3YlMjIlMjB3aWR0aCUzRCUyMjUwMCUyMiUyMGhlaWdodCUzRCUyMjcyNCUyMiUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTIyMCUyMiUyMGFsbG93dHJhbnNwYXJlbmN5JTNEJTIydHJ1ZSUyMiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]