Sjekk ut mars

[vc_row row_content_width=”grid”][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8″][vc_column_text]Enda en fast på spalte her på bloggen. Grunnen er ganske enkel i og med at jeg bruker altfor mye tid på nettet og derfor ender opp med å finne en del kule nettsider. Nettsider som jeg har lyst å dele fordi det fortjener det.  Så “sjekk ut” vil være om nettsider, artikler eller lignende som er verdt å sjekke ut (duh). Så uten noe mer fjas, her er hva du bør sjekke ut i mars.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10409″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_content_width=”grid”][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8″][vc_column_text]

Listeners playlist

Liker du musikk? Liker du chill RnB fra indieband? Vell, dette er nettsiden for deg. Jiyong Ahn har samlet en mengde indiemusikk og laget en vakker nettside med en spilleliste for å dele denne musikken. Fantastisk. Jeg har oppdaget at jeg ender ganske ofte opp med å lytte til spillelisten her.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10413″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_content_width=”grid”][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8″][vc_column_text]

Thinx blog

Thinx er en bedrift som produserer mensentruser. Og med mensentruser mener jeg truser som du kan bruke under mensen uten bind eller tampong. Foreløpig eier jeg ett par, siden de er noe dyre, men jeg elsker de. Perfekt for de dagene når mensen ikke er så kraftig eller som ekstra beskyttelse på natten.

Thinx har også en blogg hvor de skriver om feminisme, helse, kvinnelig seksualitet og mensen. Utrolig mye interessant her, og absolutt verdt å følge med på.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10416″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_content_width=”grid”][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8″][vc_column_text]

Teen Vogue

Teen Vogue har fått ny sjefsredaktør. Burde ikke være noen stor sak, ikke sant? Men Eleaine Welteroth er en dame som har tatt Teen Vogue i en ny retning. På hennes instagram profil står det “Don’t be eye candy. Be soul food” og jeg føler det summerer nye Teen Vogue helt perfekt. Ja det er fortsatt artikler om skjønnhet og mote på nettsiden, men det er også en god del om politikk, helse og girl power. Så mye bra å lese her.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10424″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_content_width=”grid”][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8″][vc_column_text]

2017 Design Trends Guide

Denne artikkelen er kanskje bare for spesielt interesserte, men om du slik som meg er fascinert av grafisk design er dette fantastisk lesestoff. Loredana Papp-Dinea og Mihai Baldean tar for seg alle trendene for 2017 innenfor grafisk design og samler det sammen til en utrolig ryddig gjennomgang. Er du bare litt nysgjerrig på grafisk design, så anbefaler jeg deg å lese uansett.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row]